24HR SERVICE: +31 (0)513 43 73 16 // Morris Solutions is THE number 1 in retrofitting press brakes en guillotine shears

Kantbank-handschoen Morris Anglecheck op internationale markt

Kantbank-handschoen Morris Anglecheck op internationale markt

Het Italiaanse bedrijf Esautomotion gaat de Morris Anglecheck, een handschoen voor de bediener van een afkantpers, verkopen. De internationale presentatie van deze innovatie van het jonge Nederlands-Italiaans bedrijf Morris Solutions is in oktober op de Euroblech in Hannover.

Morris Solutions presenteerde de Morris Anglecheck in maart op de Techni-Show en won hiermee een aanmoedigingsprijs bij de Techni-Show Innovatie Awards. In de handschoen is een hoekmeetsensor geïntegreerd die draadloos communiceert met de besturing van de afkantpers. Door de plaat vast te pakken, controleert de handschoen automatisch of de gebogen hoek correct is. De jury van de Techni-Show Awards noemde dit een veelbelovende technologie, die veiligheid, precisie en kortere cyclustijden combineert.
De belangstelling voor de Anglecheck was direct groot en meerdere bedrijven wilden het product op de internationale markt brengen. Uiteindelijk hebben Morris Giaccone en Grytsje de Jong van Morris Solutions gekozen voor Esautomotion, producent van CNC besturingen voor plaatbewerkingsmachines.

Bron: Metaalnieuws.nl

Morris Solutions BV is een jong bedrijf met zowel nationale als internationaal ervaring in de wereld van de plaatbewerkingmachines. Gespecialiseerd is het retrofitten, reviseren, modificeren en engineeren van CNC kantbanken en guillotinescharen. Wij staan garant voor professionaliteit en deskundigheid voor wat betreft de wereld van de plaatbewerking machines. Morris Solutions is specialist in kantbanken en scharen. We stoppen niet alleen hier, want waar technologie is, daar is vraag naar oplossingen. Door de grote deskundigheid is Morris Solutions in staat de juiste diagnose te stellen en uw machine of machinepark snel weer productief te maken. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Bel met Grytsje de Jong op 06 5369 8009 of neem contact op via onze contactpagina.