24HR SERVICE: +31 (0)513 43 73 16 // Morris Solutions is THE number 1 in retrofitting press brakes en guillotine shears

Pilz drive biedt uitkomst bij retrofitten kantbanken door Morris Solutions

Pilz drive biedt uitkomst bij retrofitten kantbanken door Morris Solutions

Wanneer de mechanica nog uitstekend is maar de besturing te wensen over laat

pilz systeem retrofitting morris solutionsDe componenten en systemen van Pilz worden in de meest uiteenlopende toepassingen ingezet. Pilz komt dan ook in contact met véél bedrijven die allemaal hun eigen wensen en vragen hebben. Maar ook hun eigen verhaal. Het jonge bedrijf Morris Solutions bijvoorbeeld, richt zich puur op het retrofitten van kantbanken. Naast het retrofitten van hydraulische kantbanken is dit jaar ook gestart met het verbeteren van de elektrische varianten. Hierbij is gekozen voor de motorregelaars van Pilz omdat deze eenvoudig te combineren zijn met álle typen motoren en feedbackmogelijkheden.

Morris is bijzonder enthousiast over het product en de samenwerking met Pilz; “Door dit bedrijf weet ik zéker dat de machines goed en veilig werken en gezien de naam en reputatie weten mijn klanten dat ook.”

Lees hier het volledige artikel in PDF

Morris Solutions BV is een jong bedrijf met zowel nationale als internationaal ervaring in de wereld van de plaatbewerkingmachines. Gespecialiseerd is het retrofitten, reviseren, modificeren en engineeren van CNC kantbanken en guillotinescharen. Wij staan garant voor professionaliteit en deskundigheid voor wat betreft de wereld van de plaatbewerking machines. Morris Solutions is specialist in kantbanken en scharen. We stoppen niet alleen hier, want waar technologie is, daar is vraag naar oplossingen. Door de grote deskundigheid is Morris Solutions in staat de juiste diagnose te stellen en uw machine of machinepark snel weer productief te maken. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Bel met Grytsje de Jong op 06 5369 8009 of neem contact op via onze contactpagina.