24HR SERVICE: +31 (0)513 43 73 16 // Morris Solutions is THE number 1 in retrofitting press brakes en guillotine shears

Snelle auto’s bij Morris Solutions

Snelle auto’s bij Morris Solutions

Bij Morris Solutions in Joure stonden op de laatste zondag van maart enkele tientallen snelle, sportieve auto’s voor de deur. Het bedrijfspand van de specialist in het retrofitten van kantbanken en plaatscharen fungeerde als startplaats voor de Northern Rally Run.
Zo’n 60 personen – de bestuurders en de bijrijders van de 30 deelnemende auto’s – kregen bij Morris Solutions een heerlijke maaltijd aangeboden. Daarna vertrokken ze voor een tocht langs de mooiste rijderswegen in Friesland, die eindigde bij de Beach Club Lemmer aan het Lemsterstrand.

Sportwagens en de manier waarop Morris Solutions het retrofitten benadert passen goed bij elkaar, zegt Morris Giaccone: “Wij vervangen gedateerde en defecte besturingssystemen en maken zo van een kantbank of een plaatschaar een snelle auto. Dat is onze manier van denken. We denken anders, sneller en presteren op een hoog niveau. Klanten komen nu meestal pas naar ons toe omdat ze een retrofit zien als de laatste oplossing. Maar we willen juist dat ze onze retrofit zien als de eerste oplossing!”

Het fungeren als startpunt voor een rally met snelle auto’s is representatief voor de filosofie van Morris Solutions. De retrofitspecialist gaat vaker wat met auto’s doen. Samen met Northern Events in Groningen worden dit jaar vier activiteiten georganiseerd, waaronder een trip naar het circuit de Nürburgring in Duitsland met een selectie van auto’s. Van alle activiteiten worden foto’s en videobeelden gemaakt om te verspreiden via social media, onder meer via een Youtube-kanaal waarmee Morris Solutions gaat starten. Volgend jaar zal ook een klantenevent met auto’s georganiseerd worden.

Bron: MetaalNieuws

Morris Solutions BV is een jong bedrijf met zowel nationale als internationaal ervaring in de wereld van de plaatbewerkingmachines. Gespecialiseerd is het retrofitten, reviseren, modificeren en engineeren van CNC kantbanken en guillotinescharen. Wij staan garant voor professionaliteit en deskundigheid voor wat betreft de wereld van de plaatbewerking machines. Morris Solutions is specialist in kantbanken en scharen. We stoppen niet alleen hier, want waar technologie is, daar is vraag naar oplossingen. Door de grote deskundigheid is Morris Solutions in staat de juiste diagnose te stellen en uw machine of machinepark snel weer productief te maken. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Bel met Grytsje de Jong op 06 5369 8009 of neem contact op via onze contactpagina.