Achteraanslagen

Achteraanslagen kantbanken

Bij Morris Solutions begrijpen we dat een kantbank niet compleet is zonder de juiste accessoires. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan achteraanslagen voor uw kantbank, zodat u altijd de gewenste nauwkeurigheid en efficiëntie kunt bereiken bij het buigen van plaatwerk.

Onze achteraanslagen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor verschillende merken en modellen kantbanken. Wij bieden diverse uitvoeringen, zoals XR, XRZ1Z2 en delta X-assen, welke elektronisch gestuurd worden via de CNC-besturing, gecombineerd met manuele aanslagen en pneumatische aanslagvingers.

Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste achteraanslag voor uw kantbank en zorgen voor een professionele installatie en service. Met de juiste achteraanslag kunt u nauwkeurig en efficiënt werken, waardoor u tijd en kosten bespaart en de kwaliteit van uw eindproduct verbetert.

Neem contact op met Morris Solutions voor meer informatie over onze achteraanslagen of voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw productieproces en het behalen van de beste resultaten.

Iets anders nodig voor uw kantbank?

Onze recente projecten

Haco Schaar met DELEM DAC-360T besturing

LVD kantbank met ESA630 besturing en Lazersafe

Darley Kantbank met Delem DA-58T besturing

Grytsje de Jong

Advies en ondersteuning

Interesse in informatie over een kantbank?
Of direct een passende oplossing voor uw vraagstuk?

Binnen 24 uur een reactie of voorstel