24HR SERVICE: +31 (0)513 43 73 16 // Morris Solutions is THE number 1 in retrofitting press brakes en guillotine shears

CLEVER genomineerd voor EuroBLECH Awards 2022!

CLEVER genomineerd voor EuroBLECH Awards 2022!

GENOMINEERD!

Voor de 10e keer reiken blechnet en MM MaschinenMarkt de innovatieprijs “EuroBLECH Award 2022” uit op EuroBLECH in Hannover.

Zij reiken prijzen uit voor de meest innovatieve producten, oplossingen en digitaliseringsconcepten op de internationale technologiebeurs voor plaatbewerking.

Onze nieuwste innovatie “CLEVER” is genomineerd!

Bekijk hieronder het filmpje hoe je kunt stemmen en STEM HIER!

 

 

Meer weten? Bezoek www.cleverbending.com.

 

Morris Solutions BV is een jong bedrijf met zowel nationale als internationaal ervaring in de wereld van de plaatbewerkingmachines. Gespecialiseerd is het retrofitten, reviseren, modificeren en engineeren van CNC kantbanken en guillotinescharen. Wij staan garant voor professionaliteit en deskundigheid voor wat betreft de wereld van de plaatbewerking machines. Morris Solutions is specialist in kantbanken en scharen. We stoppen niet alleen hier, want waar technologie is, daar is vraag naar oplossingen. Door de grote deskundigheid is Morris Solutions in staat de juiste diagnose te stellen en uw machine of machinepark snel weer productief te maken. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Bel met Grytsje de Jong op 06 5369 8009 of neem contact op via onze contactpagina.